Όλο το καλοκαίρι γίνονταν διαπραγματεύσεις για να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, είτε ως ελεύθεροι, είτε πηγαίνοντας σε μια άλλη ομάδα που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν αξίωνε χρήματα για να τους παραχωρήσει.

Τους έλεγε, όμως, πως δεν πρόκειται να τους δώσει όλα τα λεφτά που ορίζονταν στα συμβόλαιά τους.

Κι εκεί υπήρχε η σύγκρουση των ανθρώπων του συλλόγου με τους «κομμένους». Τον Μουνιέ, τον Οικονόμου, τον Τζανδάρη.

Ο Αρμενάκας είναι μια διαφορετική περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να τον παραχωρήσει δανεικό, ο παίκτης δοκιμάστηκε από άλλον σύλλογο, αλλά τελικά δε βρέθηκε ομάδα να τον αποκτήσει.

Η «οδηγία» Νταμπίζα

Ο Νταμπίζας ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους συγκεκριμένους τέσσερις. Τους έκανε γνωστό πως θα προπονούνται μόνοι τους, σε διαφορετικές ώρες με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ο προπονητής δεν υπολογίζει σε αυτούς.

Ωστόσο τα πράγματα πλέον διαφοροποιούνται ελέω… FIFA.

Στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι να επαναφέρουν τους τέσσερις «κομμένους» στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, διαφορετικά θα προκύψουν κυρώσεις από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Δε θα συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις, αλλά κάποιες μέρες «αναγκαστικά» θα πρέπει να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Δώνη.

Αυτό, δεν αλλάζει την άποψη του Έλληνα προπονητή, ο οποίος δεν τους υπολογίζει και δεν θα τους χρησιμοποιήσει σε κανένα παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από