Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (22/9, 20:30), για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου υπό τις οδηγίες του Γιώργο Δώνη και στη συνέχεια ο Ελληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ο έμπειρος προπονητής στον αγώνα με τους Ερυθρόλευκους θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, για πρώτη φορά συμπεριελήφθησαν σε αποστολή του Τριφυλλιού ο Ολλανδός σέντερ μπακ Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Δανός εξτρέμ Ούφε Μπεκ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Αποφόρτιση έκαναν οι Διούδης, Νούνες, με τον Πορτογάλο να μένει εκτός 20άδας.