O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ ζήτησε απ’ όλους στην ομάδα να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για το καλό της ομάδας με στόχο όπως τόνισε την επιβίωση και μετέπειτα την γιγάντωση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκλησή μας. Είναι ομάδες που μας συνδέουν μακροχρόνια αγάπη. Με την Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία. Για την Φενέρ που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς έχουν χτίσει την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα και τον θείο μου, αλλά και την Αρμάνι που είναι ομάδα που έχει επενδύσει το άθλημα. Αγαπάνε το άθλημα.

Με τον κύριο Μεσίνα μακάρι να έχουν μια καλύτερη χρονιά.Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς και κανείς στον Παναθηναϊκό δε θα τους ξεχάσει. Άλλο ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι εδώ για να κάνουμε αυτό το τουρνουά πραγματικότητα. Στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει και να έχουμε μια ωραία χρονιά.

Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας, θα ήθελα να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα, τα συνδεσμιακά προβλήματα ή τα οπαδικά να τα βάλουμε στην άκρη. Να δούμε το καλό και την επιβίωση του Παναθηναϊκού, την γιγάντωσή του. Μετά θα τα συζητήσουμε και θα τα βρούμε. Προέχει πρώτα από όλα το καλό του συλλόγου».