Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα πλέον για το πρώτο του ματς στο Chmpions League καθώς την Τετάρτη (19:55) θα υποδεχτεί την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από έναν χρόνο απουσίας αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν.

Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ ήταν κατά σειρά τα εμπόδια που θα έπρεπε να προσπεράσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να βρεθεί ξανά στα «αστέρια» και το κατάφερε.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτιαξε ένα όμορφο βίντεο διάρκειας 20 λεπτών μέσα από το οποίο παρουσιάζει όλη αυτή την πορεία του καλοκαιριού, μέσα από τα δικά της «μάτια». Η mini movie που ετοίμασε το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι στον αέρα και μπορείτε να τη δείτε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube.

Πέδρο Μαρτίνς, Κώστας Τσιμίκας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Γκιλιέρμε, Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοσέ Σα γυρίζουν το χρόνο πίσω και διηγούνται αστείες και ξεχωριστές στιγμές από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και την πρόκριση στους ομίλους του Champions Leaugue.