Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό δουλεύουν συνεχώς ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του συλλόγου και για ακόμη μια αποδεικνύουν πως δεν επαναπαύονται προσπαθώντας συνεχώς να γίνονται καλύτεροι.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακό, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό πως σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα τρία γήπεδα τένις που θα προστεθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μήνυμα της η Χριστίνα Τσιλιγκίρη:

«Ότι γκρεμίζεται… δημιουργείται ξανά!

Έτσι κάναμε και εμείς στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας.

Δυστυχώς η πρώτη κατασκευή είχε πολλά λάθη και παραλείψεις από τον μηχανικό που είχε αναλάβει τότε το έργο.

Είμαστε όμως Ολυμπιακός και εδώ είναι η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. Και για αυτό, τόσο στον σύλλογο ιστορικά, όσο και στους αθλητές που θα κάνουν χρήση των γηπέδων, αξίζει απλά το τέλειο!|

Δεδομένα, δεν έχουμε πολλές εγκαταστάσεις. Κακώς, γιατί το αξίζουμε σαν σύλλογος για την προσφορά μας στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Ωστόσο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε, χωρίς καμία κρατική βοήθεια και μόνο με την αρωγή του ευεργέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Πολεμικών Τεχνών στις οποίες στεγάζονται 4 μαχητικά αθλήματα και σε λίγες μέρες να έχουμε έτοιμα και 3 σύγχρονα γήπεδα τένις στην Μαρίνα Ζέας.

Τα λόγια είναι πολλές φορές περιττά όταν τα έργα μιλούν από μόνα τους, παρ’ όλα αυτά κάποιες φορές είναι καλό να γνωρίζει και ο κόσμος πως έχουν τα πράγματα και να αποδίδονται τα εύσημα εκεί που πρέπει!»