Aφιέρωμα στους αντιπάλους της Μπάγερν Μονάχου στους ομίλους του Champions League έκανε το «90min.de», με τη γερμανική ιστοσελίδα να σκιαγραφεί το προφίλ του Ολυμπιακού και να κάνει ειδική αναφορά στους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, ο τεχνικός των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς και οι παίκτες της Μπάγερν, θα πρέπει να προσέξουν τον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος έχει πετύχει ήδη τρία γκολ, αλλά και τον Γάλλο σούπερ σταρ, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τους Πειραιώτες.

Η αναφορά για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League και κατάφερε να κερδίσει τα πέντε από τα έξι παιχνίδια. Επίσης στο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε και τα δύο πρώτα ματς τα οποία έδωσε. Οι Έλληνες στα προκριματικά έδειξαν ότι είναι εξαιρετικοί αμυντικά. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι στη φάση των ομίλων για 19η φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό, είναι ο Κώστας Φορτούνης. Όμως είναι τραυματίας. Ο επιθετικός Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει πετύχει τρία τέρματα σε πέντε εμφανίσεις. Επίσης, σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.