Σκηνές απίστευτης αγριότητας κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Λονδίνο, στην είσοδο του οποίου άνδρας της ασφαλείας ξυλοκόπησε ανελέητα άστεγο.

Το απεχθές περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου και οι σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Ο άνδρας της ασφαλείας γρονθοκοπεί με αγριότητα τον άστεγο, ενώ το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι παρακολουθούν το περιστατικό, δεν αντιδρούν καθόλου και δεν κάνουν κάτι για να τον σταματήσουν.

Ο άντρας γρονθοκοπεί και στη συνέχεια κλοτσάει τον άστεγο, ενώ στο τέλος προβαίνει σε μία ακόμα πιο επιθετική ενέργεια, αφού πιάνεται από μία γλάστρα για να τον πατήσει με δύναμη στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου και η εκπρόσωπος Τύπου του ξενοδοχείου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ξεκινά έρευνα για το συμβάν. Τόνισε δε, ότι ο εικονιζόμενος άντρας δεν ανήκει στους υπαλλήλους σεκιούριτι του ξενοδοχείου και ότι άνηκε σε μία άλλη εταιρεία που συνεργαζόταν μαζί τους.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και τρομαγμένοι από τις πράξεις του και ζητούμε συγγνώμη από το θύμα γι’΄αυτό που συνέβη» πρόσθεσε.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες: