Η υπόθεση των δολοφονιών πέντε γυναικών και δύο παιδιών από τον serial killer Νίκο Μεταξά, που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, μεταφέρθηκαν στην μικρή οθόνη καθώς έγιναν επεισόδια σε τηλεοπτική σειρά.

Μόλις πέντε μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δράση του serial killer της Κύπρου, το πρώτο τρέιλερ των τηλεοπτικών επεισοδίων έχει δει το φως της δημοσιότητας, μέσω των social media.

Τα δύο επεισόδια που εξιστορούν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δράσης του serial killer αναμένεται να προβληθούν σε λίγες ημέρες στις Φιλιππίνες, από όπου κατάγονται και τα θύματα του δολοφόνου.

SERIAL KILLER SA CYPRUS, TARGET ANG MGA OFW?

TADHANA SECOND ANNIVERSARY SPECIAL: SERIAL KILLERSerial killer sa cyprus, target ang mga OFW?Lily: «Sinusumpa ko! Hindi ako titigil hangga’t hindi nahuhuli ang gumawa nito sa ‘yo. Igaganti kita, anak. Ibibigay ko ang hustisyang para sa ‘yo! Walang puso ang gumawa nito! Ipapakulong ko siya!»Para sa unang bahagi ng two-part special ng Tadhana, handog namin ang isang nakapangingilabot na kuwento. Ang kauna-unahang kaso ng serial killing sa Cyprus. Ang ilan sa mga biktima, magkakaibigan na mga OFW. Sino nga ba ang killer? Abangan. #TadhanaSerialKillerSabado | 3:15 PM | GMA-7

Δημοσιεύτηκε από Tadhana GMA στις Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Τα δύο αυτά επεισόδια φυσικά αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας, όμως τα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι άνδρας που υπηρετεί στον στρατό. Στο τρέιλερ των επεισοδίων ο δράστης φαίνεται να στραγγαλίζει τα θύματά του, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τις σορούς σε βαλίτσες, όπως και ο serial killer της Κύπρου.

Δεν αποκλείεται η σειρά να προκαλέσει αντιδράσεις, αφού έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από τις αιματηρές αποκαλύψεις και οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί.