Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τις προπονήσεις να διεξάγονται υπό τις οδηγίες του Αντώνη Βουρδέρη.

Συγκεκριμένα, καθημερινά στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκονται ο Ανδρέας Ανδρεάδης, οι 5 νεοαποκτηθέντες Ρόλαντ Γκέργκι, Γκαζμέντ Χουσάι,  Δημήτρης Ριζόπουλος, Άκης Ασπιώτης, Δημήτρης Τζιάβρας και οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων Μαγγανάς, Στράτος, Δορδοκίδης και Ζωγραφάκης

Ο Ούγγρος ακραίος Ρόλαντ Γκέργκι, ο οποίος αποκτήθηκε για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και έστειλε το δικό του μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεών του:

«Για εμένα είναι πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου, ότι ήρθα εδώ στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα για αυτό θα παλέψουμε τους εγχώριους τίτλους που θέλουμε να τους κατακτήσουμε όλους αλλά και να διακριθούμε στο CEV Cup. Θα δώσουμε πολλά δυνατά παιχνίδια και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε.

Φέτος στην Ευρώπη θα έχουμε δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζουμε τη Μόντενα στο πρώτο παιχνίδι, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο που έχει ενισχυθεί μεταγραφικά. Ωστόσο θα παλέψουμε με όλες μας της δυνάμεις σε αυτά τα δυο παιχνίδια.

Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι χαρούμενοι με εμένα γιατί θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα».