Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά. Οι Ερυθρόλευκοι εκτός από το τέρμα του Γάλλου, πέτυχαν άλλα τρία, τα οποία ωστόσο ακυρώθηκαν από τον διαιτητή Ευαγγέλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, άφησε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του Ευαγγέλου, τονίζοντας ότι ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, χαρακτήρισε παρωδία αυτό που συμβαίνει με το VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στάθηκε και στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς, είδαμε για μία ακόμη Κυριακή μία παρωδία με το σύστημα VAR. Ένα σύστημα το οποίο όπως θα δείτε τις επόμενες ημέρες και θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με άλλες χώρες. Και δυστυχώς αντί να κάνει κάποιο καλό στο ποδόσφαιρο, το οδηγεί δυστυχώς σε αυτή την παρωδία που είδατε σήμερα.

Σήμερα έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ από τον Ολυμπιακό. Μας έχουν κλέψει ουσιαστικά δύο γκολ. Και δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό το σφύριγμα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ή σε βαν ή σε κάποια παράγκα που βρίσκεται εδώ απ’ έξω. Πάντως, έχουν ακυρωθεί πάλι από τον Ολυμπιακό δύο γκολ, κανονικά γκολ.

Λέμε ότι το VAR υπάρχει για να γίνεται καλύτερο το ποδόσφαιρο και πιο δίκαιο. Δεν το βλέπουμε, ούτε σήμερα το είδαμε, ούτε βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλα γήπεδα. Βλέπουμε δηλαδή να γίνονται συσκέψεις τετράλεπτες και πεντάλεπτες για να πάρουν αποφάσεις στο VAR. Όλως τυχαίως πάντα βολικές για κάποιους.

Η ουσία είναι ότι έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Ούτε με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, όπως αυτούς που είδαμε εδώ πέρα. Ούτε υπάρχει με αυτό το περίφημο VAR. Δυστυχώς, είναι μία μεγάλη αποτυχία και φταίνε όλοι γι’ αυτό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά δεν θα πάει έτσι. Και το ξανά λέω το αν η παράγκα είναι συνδεδεμένη με το χορτάρι ή με το VAR δεν έχει και μεγάλη σημασία».