Ο Αργεντινός θρύλος Κλαούντιο Κανίγια, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ της Αργεντινής, αφού η εν διαστάσει σύζυγός του επιχείρησε να βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα!

Μίλησε στα ίσα για την νυν σύντροφό του Κανίγια, Σοφία Μπονέλι, την οποία κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε μαζί με τον ίδιο τον πρώην ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να χάσει το 2,5 μηνών μωρό της! Τη χρεώνει παράλληλα ότι κρατάει τον Αργεντινό συνέχεια μαστουρωμένο. Κατόπιν αυτών το ντέρμπι θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Η αποκάλυψη της Μαριάννα Νάνις στα ΜΜΕ της Αργεντινής:

«Δεν έχουμε χωρίσει. Είναι με μία ναρκομανή πουτ… που τον κρατάει μαστουρωμένο όλη μέρα. Θα συμβουλευτώ δικηγόρους. Πέρασα 33 χρόνια μαζί του. Όταν ήμουν 2,5 μηνών έγκυος με είχε σπρώξει πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Την επόμενη μέρα είδα να τρέχει αίμα στα πόδια μου και έτρεξα στην κλινική. Όταν πήρα τηλέφωνο τον Κλαούντιο ήθελε να το παίξει θύμα. Σκότωσε το μωρό μου.

Ο ίδιος απάντησε μέσω των social media και ζήτησε έναν ψυχίατρο, λέγοντας ότι η σύζυγός του έχει χάσει εδώ και χρόνια τα λογικά της. Εδώ και καιρό ο Κανίγια συζεί με την 26χρονη καλλονή Σοφία Μπονέλι, η οποία τον παρότρυνε να λάβει νομικά μέτρα κατά της Νάνις».