Ο Ρομέλου Λουκάκου και η μετακίνησή του στην Ίντερ αποτέλεσε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού, ωστόσο στο τέλος ο Βέλγος επιθετικός κατάφερε να πάρει μεταγραφή για την ομάδα του Μιλάνου.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Λουκάκου «απασφάλισε», κατηγορώντας ευθέως τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως τόνισε δεν τον προστάτεψε ποτέ από τις φήμες που έβγαιναν προς τα έξω, όπως και κάποιους συμπαίκτες του.

«Πάντα έπρεπε να βρίσκουν κάποιον για να κατηγορούν για όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα και πάντα πίστευαν πως ήμουν εγώ, ή ο Πογκμπά ή ο Αλέξις. Στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, ποτέ κανείς δεν μας προστάτευσε.

Έλεγαν «ο Ρομ θα πάει εκεί και μετά θα πάει εκεί» και ποτέ κανείς δεν βγήκε να τα διαψεύσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό συνέβαινε επί τρεις – τέσσερις εβδομάδες. Περίμενα από κάποιον να βγει και να μιλήσει από την ομάδα όμως δεν έγινε αυτό.

Μένεις και παλεύεις σε μια ομάδα που σου δείχνει ότι σε θέλει, όμως όταν καταλαβαίνεις ότι θεωρούν πως δεν σου αξίζει να είσαι εκεί, τότε αποχωρείς. Είπα στη διοίκηση ότι δεν μπορώ να μένω κάπου που δεν με θέλουν. Δεν είμαστε χαζοί, όσο κι αν μας θεωρούσαν χαζούς στην ομάδα. Όλοι ξέραμε από που προέρχονται αυτές οι διαρροές»