Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε για την μάχη κόντρα του ΠΑΟΚ στον Άγιαξ και τα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι με τους Ολλανδούς εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός στόπερ στην κάμερα του PAOK TV:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τον αγώνα;

«Νιώθω καλά. Ελπίζω μόνο να μην φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα με την προηγούμενη φορά, το οποίο δεν ήταν κακό, αλλά δεν θα είναι αρκετό για εμάς αυτή τη φορά. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα απ’ότι τρία χρόνια πριν και να πάρουμε την πρόκριση».

Τι είναι το πιο σημαντικό για να έρθει η πρόκριση;

«Πρέπει όλη η ομάδα να μείνει ενωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα… υποφέρουμε σε κάποιες στιγμές, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Επίσης θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, καθώς θα έχουμε τις ευκαιρίες στην επίθεση και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πόσο διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ του 2016 με αυτόν του 2019;

«Νομίζω ότι πριν τρία χρόνια η ομάδα δεν είχε τόση εμπειρία, αλλά έπαιξε με ενθουσιασμό και όλοι δώσαμε τα πάντα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, όπως και ο Άγιαξ, αλλά πιστεύω ότι έχουμε εμπειρία και θα την καταθέσουμε στο γήπεδο».