Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, νίκησε 8-4 το Μαυροβούνιο και ήδη έβαλε τις βάσεις για να πάρει την 1η θέση στον Β’ όμιλο, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικεντρώνεται στον αυριανό (Δευτέρα 11/8, 9.00 ώρα Ελλάδος) δεύτερο αγώνα της με τη Ρουμανία.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας μπορεί να ξεκίνησε με το Μαυροβούνιο να προηγείται 2-0, όμως στη συνέχεια η Ελλάδα, με βασικό όπλο της την άμυνα και σωστές επιλογές επιθετικά, σε κρίσιμα σημεία, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να προηγηθεί και με 5-2.

Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν σε 5-3, αλλά στην τελευταία περίοδο η Εθνική μας ομάδα σκόραρε δύο φορές με τον Σγουρίδη σε παίκτη παραπάνω και φουνταριστό, ενώ ο Κεχαλάρης κλείδωσε τη νίκη.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 8-4

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-0, 2-1, 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ 1., Κεχαλάρης 3, Γκίλλας, Μόκκας 1, Ζουρίδης, Τσαταλιός, Σγουρίδης 3, Αθυμαρίτης, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ισλάμοβιτς, Βούισιτς, Βούγοβιτς, Κόρατς 1, Μρσιτς 1, Μίλιτς 1, Βούκοτιτς, Ράντοβιτς Ι., Στανόγεβιτς 1, Τζόσεβιτς, Σλάντοβιτς, Βουγιόσεβιτς, Ράντοβιτς Β