Απέραντη θλίψη όχι μόνο στη Λαμία, αλλά σε όλη τη Φθιώτιδα, για τον αδόκητο χαμό του 15χρονου, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ έκανε ποδήλατο με τον δίδυμο αδελφό του και τους φίλους του.

Η κηδεία του 15χρονου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Ελεύθερος ο οδηγός

Σήμερα αργά το μεσημέρι ο 44χρονος οδηγός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Διαβάστε συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον 14χρονο Μάριο Λέτσο, που ταξίδεψε χθες για τη γειτονιά των αγγέλων.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο χειρουργός γιατρός και πατέρας των διδύμων.

Αμέσως μόλις έφτασε και διαπίστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης, με ψυχραιμία έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή.

Ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 15χρονο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Η μητέρα εφημέρευε

Η τραγική ειρωνεία της μοίρας ήθελε το βράδυ, που έγινε το κακό, η μητέρα του Μάριου, επίσης γιατρός, να εφημερεύει στο νοσοκομείο.

Είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, ωστόσο προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους γονείς.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγωδία. Κάτοικοι δήλωσαν πως ο δρόμος όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έχει απότομες στροφές και δεν έχει φώτα.