Ένα σπίτι-κολαστήριο είχε δημιουργήσει ένας άνδρας-τέρας για εκατοντάδες ζώα στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα, ο σχιζοφρενής σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων του, αιχμαλώτιζε και βασάνιζε σκύλους και γάτες στο σπίτι του επί 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Προέδρου Αδέσποτων Εθελοντών Ρέντη – Μοσχάτου, Σοφία Κρομμυδάκη, αυτό συνέβαινε επί περίπου 10 χρόνια και κανείς δεν τόλμησε να το καταγγείλει, γιατί όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, φοβόντουσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ωστόσο, μετακόμισε στη γειτονιά μια νέα ένοικος και κάλεσε τις Αρχές λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Έτσι λοιπόν, αποκαλύφθηκε η δράση του άνδρα.

Σημειώνεται πως η αστυνομία συνοδεία υπηρεσιών του δήμου, μπήκε στο σπίτι κι όπως αναφέρει η κ. Κρομμυδάκη, έζησαν ένα θρίλερ.

Βρέθηκαν δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα, τα οποία εικάζεται ότι βρίσκονταν εκεί για μήνες ή και χρόνια.

Τα ζώα κακοποιούνταν συστηματικά από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που ζούσε μέσα στην υγειονομική «βόμβα» των δύο ορόφων (υπόγειο, ισόγειο και αυλή).

«Όταν μπήκαμε, βάλαμε ειδικές φόρμες για να εισέλθουμε στο κτήριο. Κάθε μέρα εντοπίζαμε πτώματα ζώων και ήταν μια φρίκη. Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σ’ ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν» δηλώνει στην κάμερα του OPEN η Σοφία Κρομμυδάκη.

Τα ζωάκια που βρέθηκαν ζωντανά: