Για την φονική τραγωδία στο Μάτι και όσα έζησε εκείνη τη μέρα μίλησε στην εκπομπή One Line ο καθηγητής Θανάσης Διαμαντόπουλος.

«Σε 15 μέτρα από εμένα κάηκαν 25 άνθρωποι» περιγράφει, προσθέτοντας ότι ήταν τυχερός που δεν τους είδε. Επιρρίπτει σαφείς ευθύνες στην Αστυνομία μια και «η τροχαία που έφερε τους ερχόμενους από την παραλιακή ενώ δεν έπρεπε», ενώ τονίζει πως «κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητό μου».

Ο ίδιος χρειάστηκε να «μείνω τέσσερις ώρες στο νερό εκείνη τη μέρα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Χαρακτηρίζει την επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος ως «επιεικώς χυδαία» ενώ σχετικά με την περιοχή του Μάτι είπε πως «υπάρχουν πολλοί τυφλοί δρόμοι».

Τέλος, όσον αφορά το ταμείο των 31 εκατομμυρίων που φτιάχτηκε από ιδιωτικές εισφορές μετά την τραγωδία και την χρήση του, σχολίασε πως είναι μία «ειδική διάσταση της γενικότερης ελληνικής κακοδαιμονίας και της ελληνικής γραφειοκρατίας» για να συμπληρώσει ότι «στην Ελλάδα υπάρχει μια ημιδικτατορία των κρατικοδίαιτων επί των υπόλοιπων που τους συντηρούν».

Πηγή: onetv.gr