Ο 23χρονος Αλέξανδρος, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια «Ζαχαριάς» έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε δέντρο.

Ηταν στην οδό Τραπεζούντος στον Αγιο Στέφανο όταν το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf έφυγε από την πορεία του κατά τη διάρκεια προσπέρασης και χτύπησε με ταχύτητα στο δέντρο. Ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος καθώς το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα για να βγάλουν από το αυτοκίνητο τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, όμως ήταν ήδη αργά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Αύγουστο του 2014, ο 17χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Υπενθυμίζεται ότι σαν μια τραγική σύμπτωση νεκρός από τροχαίο είχε πέσει και ο γιος του άλλου μεγάλου επιχειρηματία στο χώρο των παιχνιδιών, του Απ. Βακάκη των Jumbo. Ηταν Φεβρουάριος του 2017 όταν ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης είχε σκοτωθεί στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όταν η Πόρσε που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε σε αυτοκίνητο που ήταν σε πάρκινγκ. Είχαν επίσης σκοτωθεί ο συνοδηγός της Πόρσε και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.