temp 15 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Ποιοι μένουν εκτός
Ομάδα

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Ποιοι μένουν εκτός

Δείτε ποιους παίκτες δήλωσε ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει των παιχνιδιών με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη 18/7 να δίνουν στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς με τους Τσέχους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Παπέ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά, λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, του ανέτοιμου Χιλάλ Σουντανί, των τραυματιών Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Κώστα Φορτούνη και Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά και των Ούγκο Κάιπερς, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Φράνκο Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα.

Αντίθετα, στη λίστα για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Πλζεν βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.

Στη Β’ λίστα βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης και Ξενιτίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα (23/7) ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει έως δύο αλλαγές. Υπενθυμίζουμε, ότι το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (30/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων