Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών θα ξεκινήσει τον Αύγουστο την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, έχοντας στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με σχετική της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως η Media day της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου και έτσι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα μιλήσουν στα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών και η καθιερωμένη επαφή των μελών της ομάδας με τα ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ (Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα).

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα από τα μέλη των Διοικήσεων της ΕΟΚ και της Eurobank και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη media day διάρκειας 45 λεπτών με τις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με λεπτομέρειες της εκδήλωσης, αλλά και για την ημέρα που θα υπάρξει ευχέρεια πρόσβασης στο ΟΑΚΑ αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για την λήψη στιγμιότυπων κατά την διάρκεια μιας προπόνησης της Εθνικής Oμάδας».