Λίγες μόλις ώρες έμειναν για την ιστορική φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, ζωντανά από το One Channel).

Άπαντες περιμένουν το σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο για τον Ολυμπιακό αποτελεί την πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League, ενώ για τους Βρετανούς είναι μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης της Championship.

Ο Γιώργος Μασούρας, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel, αναφέρθηκε στον ιστορικό αυτό αγώνα. «Για μένα, προσωπικά, είναι όνειρο. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί αυτοσκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από ένα διάστημα αποχής. Η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίρνει το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται σε ομίλους του Champions League. Θεωρώ πως έχουμε το υλικό και την ικανότητα με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση να βρεθούμε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση».

Στο λιμάνι άπαντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να καταφέρουν στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

«Παίζουμε με μια ομάδα που θα διεκδικήσει σίγουρα την άνοδο στην Premier League. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγλλίας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε το βαθμό ετοιμότητας στον κόσμο μας και τους εαυτούς ώστε να μπορέσουμε με τον προπονητή να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας προκειμένου στο επόμενο παιχνίδι να βρισκόμαστε όλοι στο 100% για μια καλή αρχή».

Μιλώντας για τη δική του παρουσία στον Ολυμπιακό και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε: «Σκοπός κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται σε μια ομάδα και να έχει τον ρόλο του σε αυτή, πόσο μάλλον στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Πηγή: onetv.gr