Με απειλές συνεχίζει τις προσπάθειες ανασύστασής της το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, μετά την εκλογική της ήττα, την οποία ακολούθησε η αποχώρηση του Ιωάννη Λαγού και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

«Έπεται συνέχεια» προειδοποιεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε μια συνάθροιση του τομέας Αθήνας.

Κατά τη συνάντηση, λόγο απηύθυνε και ο Χρήστος Παπάς, ο οποίος όπως και ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνουν λόγο για «ήττα εντός εισαγωγικών την 7η Ιουλίου», ενώ χαιρέτισε όλους τους «συναγωνιστές του» που παρέμειναν πιστοί «στους αγώνες που έρχονται».

«Αυτή την ήττα δεν την αναγνωρίζουμε. Ήταν παράνομη, όπως ήταν και η δίωξη της Χρυσής Αυγής» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλ. Κασιδιάρης.

«Έπεται συνέχεια» συνεχίζει το στέλεχος της νεοναζιστικής συμμορίας. «Αυτό το λόγο έχω να δώσω. Ότι αυτό το κίνημα, για το οποίο φτύσαμε αίμα, θα συνεχίσει μέχρι τη νίκη της Χρυσής Αυγής».

«Μας τη στήσανε, αλλά θα τους τη στήνουμε» αναφέρει ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, αναφερόμενος στο στημένο, όπως το χαρακτηρίζει, αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

«Θα ξαναγυρίσουμε, να μας περιμένουν» καταλήγει ο Μιχαλολιάκος ο οποίος χαιρετά με το «Ζήτω η νίκη», τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό των νεοναζί (Sieg Heil).

https://youtu.be/WY06-ojTEgA