Ο Όστιν Χόλινς είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Αργύρης Πεδουλάκης για να αντικαταστήσει τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος φόργουορντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στη Γερμανία με τα χρώματα της Ράστα Βέχτα, ομάδας που εντυπωσίασε, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν μέτρησε 16.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 2.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ είχε 52% στα σουτ εντός παιδιάς και 40.3% στα τρίποντα.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στη Ντενέν το 2014, κατόπιν έπαιξε μπάσκετ στη Φινλανδία κι έπειτα μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Γκίσεν αρχικά κι έπειτα της Ράστα Βέχτα.

Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι καλή προσωπική άμυνα και αξιόπιστο περιφερειακό σουτ ήταν αυτά που αναζητούσε ο Αργύρης Πεδουλάκης για το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην περιφέρεια.

Φυσικά στα υπόψη υπάρχει και ο Ρίον Μπράουν, ο οποίος είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό. Είναι περισσότερο γκαρντ και λιγότερο φόργουορντ ζητώντας περισσότερο χρόνο τη μπάλα στα χέρια του.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό σουτέρ, αθλητικό, που στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί και ως «πολυβόλο». Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών είχε 10,80 πόντους κατά μέσο όρο.

Έκανε όμως εξαιρετική σεζόν πέρσι με τον Προμηθέα αποτελώντας μια από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του Μάκη Γιατρά.

Ο Πεδουλάκης ωστόσο πρώτα θα περιμένει να τελειώσει οριστικά το θέμα του Φριντέτ και μετά να αποφασίσει για το «τριάρι» του.