Μία ενδιαφέρουσα «δημιουργική» ιδέα είχαν τα στελέχη της Κουμουνδούρου που επιμελούνται την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς θεωρώντας ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει ή έστω… απωθήσει ελαφρώς την αγαστή συμπόρευση επί 4 ολόκληρα χρόνια του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο αποφάσισαν να βάλουν μπρος τις «μονταζιέρες», εφαρμόζοντας τη γνωστή μέθοδο «διαγραφής» προσώπων που είχε αναπτυχθεί ιδιαίτερα στην Σοβιετική Ένωση της δεκαετίας του ’30…

Στο προεκλογικό σπότ του ΣΥΡΙΖΑ που τιτλοφορείται «Ελλάδα Ελεύθερη Ξανά» και διαφημίζει την «έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια» περιλαμβάνεται απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που είχε πραγματοποιήσει τον Ιούνιο του 2018 στο Ζάππειο, για να ανακοινώσει την έξοδο από τα Μνημόνια.

Ήταν τότε που ο πρωθυπουργός φόρεσε τη γραβάτα για να την βγάλει με θεατρικό τρόπο λίγο μετά, υπό το ένθερμο χειροκρότημα του αρχηγού των ΑΝΕΛ ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στην μπροστινή σειρά καθισμένος δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ωστόσο, αν ανατρέξει κανείς στο σχετικά βίντεο της ΕΡΤ θα δει ότι στα συγκεκριμένα αποσπάσπατα που περιλαμβάνονται στο προεκλογικό σπότ εμφανίζεται και ο τότε συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο, στο εν λόγω σπότ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τότε υπουργός Άμυνας έχει «κοπεί» με… συνοπτικές διαδικασίες. Εξέλιξη, που δηλώνει το άγχος του επιτελείου του απερχόμενου πρωθυπουργού να ξεχάσουν ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ την συγκυβέρνηση με τον Καμμένο.

Δείτε το αυθεντικό βίντεο της ΕΡΤ:

O Kαμμένος σε βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ (μετά εξαφανίστηκε)

O Kαμμένος σε βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ (μετά εξαφανίστηκε)

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Δείτε το βίντεο… άνευ Καμμένου: