Τις απόψεις του για την πολιτική, την ασφάλεια, την ανάπτυξη, την υγεία, τις θέσεις εργασίας, αλλά και το μεταναστευτικό ζήτημα καταθέτει σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αθήνας μεταξύ των όποιων είναι οι τεράστιες ελλείψεις στο θέμα της ασφάλειας.

Κατεβαίνετε στην Α΄ Αθηνών και γνωρίζετε πολύ καλά ότι το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Τι έχετε να τους πείτε;

«Ήρθε η ώρα να ελευθερωθεί η πόλη της Αθήνας από την εγκληματικότητα και η ΝΔ έχει θέσει ψηλά στο πρόγραμμα της την ασφάλεια του πολίτη και στόχος μας είναι να επανέλθει η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη ημέρα που θα είμαστε κυβέρνηση. Εμείς λέμε «τέρμα η ανομία». Η επανασύσταση ομάδων αποτελεσματικών της αστυνομίας όπως η ΔΕΛΤΑ με ενίσχυση του επιχειρησιακού ρόλου της ΕΛΑΣ και με την πρόσληψη νέων αστυνομικών θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του Αθηναίου στα Σεπόλια, στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Πατήσια, στα Εξάρχεια και σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ