Στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο 20άλεπτο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίς, μετά το τέλος του φιλικού με την Χάποελ Μπερ Σεβά (2-2).

Ο Πορτογάλος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση που είχε η ομάδα του στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, σε ένα σημείο που όπως είπε χαρακτηριστικά, έδειξε την ποιότητά της και είδαμε ένα δείγμα από τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Παράλληλα, ο Ιβηρας προπονητής αναφέρθηκε στο σκληρό παιχνίδι των Ισραηλινών, τονίζοντας ότι οι παίκτες της Χάποελ Μπερ Σεβά προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σταματήσουν τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να μιλήσω για μπάλα. Λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά, είδαμε ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε από τον Ολυμπιακό. Δείξαμε την ποιότητά μας.

Αυτό που κρατάμε είναι το πρώτο 20άλεπτο. Αυτό είναι το παιχνίδι που θέλουμε να παίζει η ομάδα. Το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές.  Ο αντίπαλός μας προσπάθησε να μας σταματήσει με όλους τους τρόπους. Εμεις από την πλευρά μας κρατάμε τα πρώτα λεπτά. Βάλαμε ένα γκολ, δεχθήκαμε ένα από λάθος δικό μας. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε».

Για τη εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι με την Πόγκον: «Σε γενικές γραμμές χθες κάναμε κάποια λάθη στη μεταβίβαση του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση.

Σήμερα τα διορθώσαμε, γι αυτό είπα πολλά μπράβο. Όπως προείπα, κρατάω τα πρώτα λεπτά, που είχαμε την κατοχή της μπάλας. Σε γενικές γραμμές, είχαμε μια θετική εικόνα για τη μία εβδομάδα που κάνουμε προετοιμασία».

Για τους Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο: «Ο Ραντζέλοβιτς είναι η πρώτη φορά που δουλεύει μαζί μας. Σιγά σιγά θα μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αλλά και των υπόλοιπων διοργανώσεων στις οποίες θα συμμετέχουμε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Σεμέδο. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε γίνονται τα φιλικά».