Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του φιλικού με την Πόγκον Στσέτσιν (1-1).

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε κουρασμένη από τις διπλές προπονήσεις και επισήμανε ότι οι παίκτες του έχουν ακόμα πολλή δουλειά μπροστά τους, για να καταφέρουν να βγάλουν στους αγώνες όσα τους ζητάει στην προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Εμείς δίνουμε σημασία στο στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να περάσουμε στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία το σκορ σε αυτά τα παιχνίδια, αν και θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα προκριματικά του Τσάμπονς Λιγκ και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κούραση από τις συνεχόμενες και διπλές προπονήσεις που πραγματοποιούμε τις τελευταίες μέρες και αυτό φάνηκε στο σημερινό ματς.

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος και αγωνίστηκαν απέναντι στους Πολωνούς: «Δεν είναι μόνο ότι έχουμε κάποιους καινούργιους παίκτες. Υπάρχουν επίσης παίκτες όπως ο Μαρτίνης, ο Τζολάκης και ο Σουρλής, οι οποίοι θέλουν να δείξουν πράγματα. Είναι μια ευκαιρία αυτά τα παιχνίδια για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Είναι αγώνες που μπορούν να συμμετέχουν με την ομάδα και να δείξουν τα θετικά τους στοιχεία. Όμως, όπως είπαμε, υπάρχει κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Εχουμε επίσης τους διεθνείς, οι οποίοι προπονούνται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Θα μπουν και αυτοί σιγά σιγά στην προετοιμασία, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Για τον επιθετικό που ψάχνει ο Ολυμπιακός, αλλά και για την εμφάνιση του Ντουρμισάι: «Είναι ένας δικός μας παίκτη, τον οποίο υπολογίζουμε κανονικά. Ολοι οι παίκτες είναι στην αρχή της προετοιμασίας. Εχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Θέλω να κρατήσουμε τα ομαδικά συμπεράσματα και να μην αναφερθούμε ατομικά».