Καλεσμένος στην εκπομπή One Line βρέθηκε την Παρασκευή (28/6) ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στούμπος. Συζητώντας με τους Θ. Φουσκίδη και Ανρδ. Παπαδόπουλο ο κ. Στούμπος, τοποθετήθηκε γύρω από την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων ο κ. Στούμπος παρατήρησε ότι δείχνουν επανασυσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι το ζητούμενο είναι που θα φτάσει αυτή. Ο ίδιος σχετικά με την ακύρωση του debate δήλωσε πως είναι λάθος για μία δημοκρατική χώρα, να μη διοργανώνεται ένας δημόσιος διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων.

Ήταν λάθος για τον ΣΥΡΙΖΑ που άφησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον συμπαρασύρει στις ευρωεκλογές σε μια προεκλογική κούρσα με στοιχεία εθνικών εκλογών, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Στούμπος, υπογραμμίζοντας ότι ζητήματα όπως το προσφυγικό θα έπρεπε τότε να είναι στο επίκεντρο.

«Η εξουσία θα πρέπει να είναι πιο δεκτική και στην κριτική και στην πολεμική. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε ένα θέμα μειωμένης ηθικής ανταπόκρισης με τα στάνταρ που είχε η Αριστερά και σε πρακτικές και σε συμπεριφορές», δήλωσε ο κ. Στούμπος κάνοντας τη δική του αυτοκριτική για το εσωτερικό του κόμματος, προτρέποντας τέλος τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να αποφασίσουν για το δικό τους καλύτερο αύριο.

Πηγή: onetv.gr