Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου ανέλυσε το πολιτικό σκηνικό έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τοποθετούμενη γύρω από την υπόθεση Μοροπούλου, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό, ενώ τόνισε ότι η ίδια διευκόλυνε με την στάση της την παράταξη, αλλά κι ότι έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης των ψηφοδελτίων της ΝΔ έτσι ώστε να υπάρξει ευρεία εκπροσώπηση.

Μιλώντας για την αναβολή του debate, η κ. Κεφαλογιάννη, υπογράμμισε όλοι αντιλαμβάνονται το ήπιο προεκλογικό κλίμα που υπάρχει, καθώς «έχουμε αφήσει πίσω μας ήδη ένα χρονικό διάστημα έντασης με τις ευρωεκλογές και υπάρχει μία κόπωση και από την πλευρά των πολιτών».

Η ίδια τόνισε μάλιστα, πως ο κ. Μητσοτάκης έχει διαλέξει ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πολιτών, φροντίζοντας να έχει επαφή με τους πολίτες και την κοινωνία σε αντιθέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Απαντώντας τώρα στις βολές του Αλ. Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΝΔ, η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική περίοδο του 2015 προσπάθησε με ψέματα να τάξει ελπίδα, στην προεκλογική περίοδο του 2019 δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και έτσι προσπαθεί με ψέματα να δημιουργήσει φόβο, χωρίς όμως κανείς να τον εμπιστεύεται πια».

Η κ. Κεφαλογιάννη, μίλησε επίσης για το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, έτσι όπως έχει παρουσιαστεί από τον Κ. Μητοτάκη, αναλύοντας τις προοπτικές αναπτυξιακών πολιτικών που μπορούν να εφαρμοστούν.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε επενδύσεις, που θα μπορούσαν να φέρουν την ανάπτυξη. Η πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είναι προς την προσέλκυση επενδύσεων» δήλωσε σχετικά η κ. Κεφαλογιάννη.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο εξασφάλισης αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, η κ. Κεφαλογιάννη, δήλωσε ότι με το βλέμμα προς μία αναπτυξιακή πολιτική θα πρέπει να υπάρχει στη Βουλή μία ισχυρή, σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση, τονίζοντας πως ο Κ. Μητσοτάκης απευθύνει ένα ενωτικό πολιτικό μήνυμα.

Πηγή: onetv.gr