«Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν επεδίωξε στην πράξη την εθνική συνεννόηση» δήλωσε, με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ευη Χριστοφιλοπούλου.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή One Talk Weekend, η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε εκτενώς στη «μάχη» της επερχόμενης κάλπης, καθώς και στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε λόγο για «επενδυτικό σοκ» που χρειάζεται η χώρα και τόνισε την ανάγκη μείωση φόρων. Παράλληλα, όπως είπε, το κόμμα της θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και «θα βάλουμε πλάτη στα εθνικά ζητήματα όποιος κι αν είναι ο νικητής των εκλογών», ζητώντας ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό.

«Θα είμαστε δύναμη προόδου και σταθεροποίησης» πρόσθεσε. Ερωτώμενη για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε πως «μας λύπησε η κόντρα μεταξύ Γεννηματά – Βενιζέλου, ωστόσο μας χαροποίησε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραμένει στο κόμμα», πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Γιώργου Καμίνη.

Κληθείσα να σχολιάσει την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, την χαρακτήρισε «ύβρι, γιατί προέρχεται από ένα χώρο που έσυρε μαζί με την δεξιά τον Ανδρέα Παπανδρέου στα ειδικά δικαστήρια, καθώς και γιατί ο πρωθυπουργός έχει στήριγμα και δεκανίκι του μέχρι τώρα την καραμανλική δεξιά».

Πηγή: onetv.gr