Για τη βαθιά θλίψη και τον πόνο που προκαλεί στην παράταξη η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ μιλά στο συλλυπητήριο μήνυμά της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

«Πάνω απ΄όλα υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη και την πατρίδα μας» τονίζει η κυρία Γεννηματά, εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Για σπουδαίο αγωνιστή και αγαπημένο φίλο, μιλά ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το μήνυμα της Γεννηματά

«Η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου προκαλεί βαθιά θλίψη και πόνο σε όλη την Παράταξη. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια, ευθύνη και σεμνότητα στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή.

»Στάθηκε αλύγιστος στις επιθέσεις και ασυμβίβαστος στις δυσκολίες. Μα πάνω απ΄όλα υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη και την πατρίδα μας.

» Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Η δήλωση Γ.Παπανδρέου

Τη μεγάλη του θλίψη για το θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, εξέφρασε με δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου. «Με μεγάλη θλίψη έμαθα για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου, του συνεργάτη, του σπουδαίου αγωνιστή, με τη μεγάλη προσφορά στη χώρα και στην Παράταξη. Καλό ταξίδι Ροβέρτο» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.