Τα φιλικά παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του φουλάρει να κλείσει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις με τη Μπεσίκτας για ένα δυνατό φιλικό ματς, το οποίο αν υπάρξει συμφωνία, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου. Σε περίπτωση που πέσουν υπογραφές, επικρατέστερη έδρα είναι το «Vodafone Stadium» της τουρκικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το 2016 και είχε χωρητικότητας 43.500 θεατών.

Σαφώς θα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό τεστ για την ομάδα του Δώνη. Η Μπεσίκτας στο πρόσφατο πρωτάθλημα τελείωσε στη τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη πρωταθλήτρια Γαλατά και δύο πίσω από τη δεύτερη Μπασάκσεχιρ.

Στην Ολλανδία θυμίζουμε ότι το πιο δυνατό ματς ο Παναθηναϊκός θα το δώσει στις 17/7 κόντρα στη Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ. Θα αντιμετωπίσει επίσης τις Μπέρσχοτ, Φένλο και Μπρέντα, ενώ αναζητεί έναν ακόμα αντίπαλο για φιλικό στις 23 ή 24 Ιουλίου.

Τον Αύγουστο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει τρία φιλικά. Το ένα ενδεχομένως θα είναι με τη Μπεσίκτας, ενώ ψάχνει ένα στις 3-4 Αυγούστου κι ένα ακόμα στις 17-18, το οποίο θα είναι πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει στις 24/8. Το τελευταίο ματς, όμως, θα ξεκαθαρίσει μετά την κλήρωση, οπότε και θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.