«Στο πλαίσιο της γραμμής που ήδη έχει χαράξει η Πειραιώς, που υπογραμμίζει πως μία ισχυρή αυτοδυναμία θα του λύσει τα χέρια του Μητσοτάκη», δήλωσε ο Διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη περί αυτοδυναμίας στις εθνικές εκλογές.

Σχολιάζοντας τώρα την πρόσφατη συνέντευξή του στο OPEN, o κ. Μαντέλας, επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί εύλογα να δαιμονοποιήσει τον πολιτικό του αντίπαλο, σε μία προσπάθεια αυξήσει την συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένει χαμηλή και να βελτιώσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

«Θα δοθεί μάχη οπισθοφυλακής, με βασικό σκοπό από τη μεριά της Κουμουνδούρου, να ανακοπεί η πορεία αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας» εκτίμησε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντέλας.

Σχολιάζοντας τώρα τις εξελίξεις γύρω από τα ελληνοτουρκικά και την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας ο κ.Μαντέλας, υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο για το πώς θα ενεργήσει στην πορεία ο Τούρκος πρόεδρος, θα παίξουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών στην Τουρκία, το τι θα γίνει με τους πυραύλους S400 αλλά και το γεγονός ότι η Άγκυρα φοβάται την πιθανότητα επιβολής κυρώσεων όχι τόσο από την ΕΕ, αλλά από τις ΗΠΑ.

Πηγή: onetv