Πανηγύρισε με την ΤΣΣΚΑ την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όντας ο παίκτης που στήριξε πολλά στην αθλητικότητά του ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Οθέλο Χάντερ πάλεψε απέναντι σε κάθε ψηλό της διοργάνωσης, ήταν ο πολιορκητικός κριός των Μοσχοβιτών στο «5», σε μία σεζόν που οι μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης αποφάσισαν να πορευτούν στην θέση του σέντερ με εκείνον και τον Κάιλ Χάινς μονάχα.

Οι δύο παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού πάντως συνεργάστηκαν στην εντέλεια και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε τα πάντα. Ο Χάινς μάλιστα, όντας ο παίκτης πρότυπο για τον Ιτούδη, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την κάτοχο της Ευρωλίγκας. Απόφαση που ήταν αναμενόμενη μετά τους διθυράμβους προς το πρόσωπό του από τον Έλληνα τεχνικό μετά τον τελικό με την Αναντόλου Εφές στην Βιτόρια.

Που όμως εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία ο Χάντερ; Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ είναι ελεύθερος πλέον να διαπραγματευτεί με την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Αν τον ρωτήσει κανείς τώρα που θέλει να παίξει, θα πει σίγουρα πως «περιμένω την ΤΣΣΚΑ, θέλω να μείνω και να συνεχίσω να είμαι στο ανώτατο επίπεδο». Ο Οθέλο Χάντερ έχει στο μυαλό του πρώτα τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και μετά τους υπόλοιπους.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει προσεγγίσει τον παλιό του παίκτη, κάνοντάς του σαφές ότι θα ήθελε να είναι μαζί με τον Μιλουτίνοφ οι παίκτες που θα τραβήξουν το κουπί στο «5». Δεν μπορεί να προσεγγίσει όμως το ποσό που θα ήθελε ο Χάντερ για να υπογράψει στην παλιά του ομάδα (1,7 για δύο χρόνια εικάζεται πως προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι), με το κασέ του να έχει ξεφύγει όσο καιρό ήταν μακριά από το Φάληρο.

Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό, ήδη όμως υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για την υπογραφή του. Δεν θα φανεί περίεργο η Αναντόλου Εφές να προσεγγίσει τον Χάντερ, ενώ παραμονεύουν και άλλες ομάδες που θα ήθελαν έναν αθλητή με την εμπειρία του για να καλύψει την θέση του σέντερ. Πάντως ελάχιστες θα δώσουν κοντά στο εκατομμύριο, λεφτά που ζητάει αρχικά ο ίδιος.