Έπειτα από μία άκρως παραγωγική σεζόν στην Κίνα με τη φανέλα των Zhejiang Golden Bulls, ο Μάρκους Ντένμον επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τη σεζόν μετρώντας 33,6 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ κατά μέσο όρο, εκμεταλλευόμενος τις χαλαρές άμυνες και τον γρήγορο ρυθμό του κινεζικού πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του Ντένμον με το «Τριφύλλι» βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και αναμένεται να επιστρέψει στους «πράσινους» μετά τον μονοετή δανεισμό του στην κινεζική ομάδα.

Φυσικά προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρικ Πιτίνο, καθώς η παραμονή ή όχι του Αμερικανού προπονητή θα επηρεάσει μια σειρά από μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περιμένει την απάντηση του 66χρονου τεχνικού και ύστερα θα ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά.

Όσον αφορά τον Μάρκους Ντένμον, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Εφόσον ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία, θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη ώστε να τον αφήσει ελεύθερο να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του, καταβάλλοντας του ένα χρηματικό ποσό.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα ως μία επιπλέον λύση στις θέσεις των γκαρντ.