Απανωτά ήρθαν τα «εγκεφαλικά» για τους χρήστες του διαδικτύου μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για τις εθνικές εκλογές τον 85χρονο συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τον άλλοτε βουλευτής των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Οι αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως εξέπληξαν αρνητικά τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ετοίμασαν θερμή – διαδικτυακή- υποδοχή στα δύο νέα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ως βασικό τους όπλο το χιούμορ.

Σχολιάζοντας αφενός την ηλικία του Βασίλη Βασιλικού, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους έρχεται σε αντίθεση με το προοδευτικό προφίλ που θέλει να κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη λέγοντας πως η είσοδος του Τέρενς Κουίκ στο κόμμα ήρθε σαν το κερασάκι στην τούρτα της «προοδευτικής» αριστεράς, οι χρήστες  έδειξαν έτσι την δυσαρέσκειά τους με τις αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα οι τουιτεράδες δεν ξέχασαν να αναφέρουν πως ο Τέρενς Κουίκ πριν μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταυτισμένος με την δεξιά, ενώ μάλιστα πριν μερικά χρόνια  o πολιτικούς μιλούσε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για το, πλέον, κόμμα του αναφέροντας μάλιστα πως αποτελεί και κίνδυνο θάνατο.