Δεν βιάζονται Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης

Οι συζητήσεις του «τριφυλλιού» με τον αρχηγό για επέκταση του συμβολαίου του αναμένεται να κορυφωθούν μετά την προετοιμασία

Δεν βιάζονται Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης | tanea.gr
TANEA Team

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει προτάσεις για επέκταση στους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Ινσούα, αλλά όχι ακόμα στον Κουρμπέλη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ήθελε να δέσει για περισσότερα χρόνια τον Κουρμπέλη, ο οποίος τον ερχόμενο Νοέμβριο κλείνει τα 26 κι αποτελεί το πιο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ο Κουρμπέλης μετά την Εθνική θα κάνει τις διακοπές του και λογικά μία πρώτη συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή θα γίνει με την επιστροφή του στην ομάδα (θα έχει λίγες μέρες παραπάνω άδεια και θα γυρίσει 8-10 Ιουλίου). Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Εξελίξεις, λοιπόν, για τον αρχηγό θα πρέπει να περιμένουμε από τον Αύγουστο. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση, είναι πιθανό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι, αλλά στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα έπαιρναν την απόφαση να τον παραχωρήσουν  αν στο ταμείο τους δεν μπουν καθαρά 2-2,5 εκατ. ευρώ, διότι είναι γνωστό ότι έχει ποσοστό μεταπώλησης 25% και ο Αστέρας Τρίπολης.

TANEA Team
Περισσότερα άρθρα για Ομάδα