Ενημέρωση ενόψει της έναρξης του φετινού του παιδικού Sports Summer Camp στο Κλεάνθης Βικελίδης έκανε μέσω ανακοίνωσης ο Α.Σ. Άρης. Σε αυτή περιλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες για τη διάρκειά του και τις εγγραφές.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Συνεχίζονται με γοργό ρυθμό οι εγγραφές για το Sports Summer Camp του ΑΡΗ και η διοργάνωση προδιαγράφεται λαμπρότερη από ποτέ!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του καμπ που διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ που ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου.

Στο καμπ τα παιδάκια ηλικίας 5-12 ετών θα βρεθούνε στην αγκαλιά του συλλόγου μας και στην καρδιά του ΑΡΗ , στις εγκαταστάσεις του Κλεάνθης Βικελίδης. Σε εμάς θα διδαχτούνε 12 διαφορετικά αθλήματα και θα κολυμπήσουν στην πισίνα μας, αλλά το πρόγραμμα δεν θα σταματήσει εκεί, αφού πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους .

Οι εγγραφές γίνονται στον χώρο της πισίνας από τις 16:00 έως τις 20:00 κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή και καλό θα είναι οι γονείς να σπεύσουν το συντομότερο για να αποφευχθούν οι ουρές και η ταλαιπωρία που συνήθως δημιουργείται τα πρωινά μετά την έναρξη του καμπ!

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε μαζί και γιατί όχι, να δημιουργήσουμε τους μελλοντικούς πρωταθλητές του συλλόγου μας!»