Με πλειάδα νέων μοντέλων, το πρώτο και πρότυπο κατάστημα της MAZDA στην Ελλάδα, υπό την αντιπροσώπευση του Ομίλου Συγγελίδη, εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Η  έναρξη λειτουργίας της MAZDA AUTOONE αποτελεί το νέο σημείο πώλησης των νέων μοντέλων της φίρμας, που πλέον, επανήλθε δυναμικά στην ελληνική αγορά, έπειτα από μια μεγάλη απουσία πέντε ετών από την χώρα μας.

Τα εγκαίνια της MAZDA Autoone στη Γλυφάδα έγιναν με την παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων, συνεργατών ενώ  στην εκδήλωση , μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Πρέσβης της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας κα. Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος. Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Kατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης ( στη φωτογραφία κάτω) παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της νέας αντιπροσωπείας, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στη νέα γκάμα της ιαπωνικής φίρμας. 

Η MAZDA Autoone είναι συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA.

Η AUTOONE A.E. εκτός απο την επιβλητική πολυτελή έκθεση που φιλοξενεί όλα τα μοντέλα της, με το τμήμα πωλήσεων, διαθέτει  εξουσιοδοτημένο συνεργείο  και επισκευής καθώς και τμήμα αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της MAZDA καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

Στην φωτογραφία από αριστερά: Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρέσβης της Ιαπωνίας κος. Yasuhiro Shimizu, David McGonigle, (Regional Director Mazda Central & South East Europe), Γιάννης Συγγελίδης, Γιώργος Συγγελίδης

Οι επισκέπτες αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να οδηγήσουν το νέο Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το Mazda MX-5.