Στην εκπομπή One Direct Weekend φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Καρχιμάκης. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναφέρθηκε στο «όργιο ρουσφετιών» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως δεν επιτρέπεται να υπάρχουν παραμονές των εκλογών τέτοιου είδους πρακτικές, ενώ υπογράμμισε πως «με τις μετατάξεις δίνεις το μήνυμα ότι χάνεις».
Στο πλαίσιο αυτό, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας. Μιλώντας δε για τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Καρχιμάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για διψήφιο ποσοστό του ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις με τη ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου σημείωσε πως ο πρώην υπουργός παραμένει ακόμη στην παράταξη.
Πηγή: onetv.gr
- Βιολάντα: «Τα παιδιά της λαμβάνουν ηρεμιστικά για να διαχειριστούν το σοκ» – Τι λέει συγγενής θύματος της φονικής έκρηξης
- Δαχτυλίδια διαζυγίου: Η νέα μόδα που κάνει τις γυναίκες να γιορτάζουν το τέλος του γάμου τους
- Κακοποιημένα παιδιά στην Κρήτη: Στο Αυτόφωρο ο παππούς που είχε την επιμέλεια – Γιατί τον κατηγόρησε η εγγονή του







