Απειλές για τη ζωή της καταγγέλλει οτι δέχτηκε η Αννα Φόνσου από άγνωστο άντρα, που πρόκειται για κοντινό πρόσωπο στον ηθοποιό, Γιώργο Μαρίνο.

Όπως υποστήριξε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» η Αννα Φόνσου η οποία αποτελεί και την ψυχή του «Σπιτιού του Ηθοποιού» πριν από περίπου έναν χρόνο και και για δύο μήνες είχε φιλοξενήσει τον Γιώργο Μαρίνο καθώς τότε αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Ωστόσο, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του παρουσιαστή, τον πήρε από εκεί και την απείλησε πως αν δεν σταματούσε να ασχολείται με τον Μαρίνο, θα της έκοβε τα πόδια.

«Τον πήγε στη Βάρκιζα»

Χαρακτηριστικά, η κ. Φόνσου δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής πως «γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια! Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά» είπε η Αννα Φόνσου.

«Δεν έμαθε ποτέ κανείς τι έγινε η περιουσία του Γιώργου Μαρίνου»

«Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Αννας Φόνσου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από