Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, λατρεύει να μοιράζεται με τους εκατοντάδες followers της στο Instagram μικρά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

View this post on Instagram

#eleni … ταξιδευοντας στο Αιγαιο !

A post shared by @ elenimenegaki on

Πολλές είναι οι αναρτήσεις της ίδιας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και μέσα από το πλατό της εκπομπής της.

Ο δικός της «επίγειος παράδεισος» ως γνωστόν είναι η Άνδρος και η πανέμορφη Ελένη δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για μία μικρή, έστω και ολιγοήμερη, απόδραση στο νησί.

Όπως πολλά άλλα, έτσι κι αυτό το Σαββατοκύριακο βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα του Κυκλαδίτικου νησιού, έχοντας φυσικά στο πλάι της τα παιδιά της αλλά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Όπως δήλωσε και η ίδια παρευρέθηκαν στη φάρμα της γειτόνισσάς τους Δέσποινας ενώ πόζαραν αγκαλιασμένοι, με τα χαμόγελα και των δύο να κλέβουν την παράσταση. Τα σχόλια και τα likes, όπως ήταν φυσικό, ήταν αμέτρητα, ενώ πολλοί στάθηκαν στον τρόπο που κρατούσε το κεφάλι του Μάκη Παντζόπουλου η παρουσιάστρια.

Μία follower μάλιστα χαρακτήρισε την αγκαλιά της Ελένης ως… κεφαλοκλείδωμα σχολιάζοντας: «Κεφαλοκλείδωμα στον Υδροχόο σου. Έτσι να τον κρατάς πάντα. Πάντα ερωτευμένοι».

Στο σχόλιο αυτό η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, απάντησε με το γνωστό καυστικό της χιούμορ και μια καρδούλα εκφράζοντας την αγάπη της και τις ευχαριστίες της για τις ευχές, «Ωραία ευχή καλή μου φίλη» έγραψε.