Στο περιθώριο της βράβευσής του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός του Περιστερίου υπογράμμισε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή αλλά και συγκίνηση…

«Είναι μεγάλη τιμή να σε βραβεύει ένας σύλλογος της εμβέλειας του Παναθηναϊκού. Είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας που έκανα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Το συναίσθημα είναι η συγκίνηση. Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω, στον Τάφο του Ινδού…», είπε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και πρόσθεσε:

«Είναι μια από τις μεγάλες μου αγάπες, είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα και προσπάθησα και εγώ να το περάσω στους παίκτες μου».

Όσο για το τι ξεχωρίζει από τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Νομίζω ότι η χρονιά που μπορέσαμε και ο Παναθηναϊκός γύρισε στον πρωταθλητισμό υπό δύσκολες συνθήκες. Η ομάδα έχει μείνει σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, έχει ελληνικό κορμό ο Παναθηναϊκός, νομίζω έρχονται καλύτερες ημέρες».