Για το έργο του Γιάννη Μώραλη στην πρώτη, άκρως επιτυχημένη, θητεία του ως δήμαρχος Πειραιά μίλησε στην εκπομπή One Line ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, Δημήτρης Καρύδης.

Ο κ. Καρύδης υπογράμμισε τον υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού, όπου έχει ως κοινό στόχο «να κάνουμε τον Πειραιά καλύτερο, να διαμορφώσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά μας», ενώ έδωσε και το σύνθημα νίκης από την πρώτη Κυριακή. Μιλώντας για τις θέσεις εργασίας είπε πως «για πρώτη φορά υπάρχει σχέδιο για τα επόμενα 10-20 χρόνια, που τοποθετεί τον Πειραιά σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης».

«Άμα συνεχιστεί αυτή η πορεία την επόμενη δεκαετία ο Πειραιάς θα είναι τουριστικός προορισμός και όχι πέρασμα» συμπλήρωσε. Επίσης, αναφερόμενος στην Τρούμπα μίλησε για μια περιοχή που όχι μόνο αναβαθμίστηκε, αλλά έχει προσφέρει και πάνω από χίλιες θέσεις εργασίας, ενώ ακόμα φέρνει κόσμο από την Αθήνα στον Πειραιά.

Κληθείς να σχολιάσει τα έργα του Μετρό, είπε πως όταν ολοκληρωθεί θα μεταφέρει καθημερινά από την Αγία Βαρβάρα στον Πειραιά 135 χιλιάδες ανθρώπους, για να ολοκληρώσει εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την καθυστέρηση του έργου. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα ότι την δεκαετία 2012 – 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί 6 σταθμοί, τη στιγμή που την επταετία 1993-2000 έγιναν 19 σταθμοί στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: onetv.gr