Νέες πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από το νέο βίντεο, που «καίει» τον πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας, Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.

Στο νέο βίντεο 60 λεπτών, αποκαλύπτονται άγρια πάρτι με ερωτικές συνευρέσεις και ναρκωτικά. Οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται να πλήξουν ανεπανόρθωτα το κύρος και την υπόληψη του πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», τα τελευταία 60 λεπτά στο επτάωρο βίντεο που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Ίμπιζα είναι «εκρηκτικά» για τον πρώην αντικαγκελάριο και τον στενό του συνεργάτη, Γιόχαν Γκουντένους.

Όπως γράφει η αυστριακή εφημερίδα, στο βίντεο φαίνεται την τελευταία ώρα να «υπάρχουν σεξ, κόκα και άγρια πάρτι». Σαμπάνια, ενεργειακά ποτά και χαβιάρι ήταν επίσης στη διάθεση της «παρέας».

Την ίδια ώρα, η Ρωσίδα που είχε συστηθεί ως επενδύτρια και ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη Ιγκόρ Μακάροφ, δεν ξέρουμε τι ρόλο είχε εκείνα τα 60 λεπτά κι αν συμμετείχε ή όχι στο «ροζ» πάρτι.

Όπως είπε στην εφημερίδα Bild, ο ρώσος ολιγάρχης, θα κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσει την μυστηριώδη ξανθιά, που ισχυρίστηκε ότι είναι ανιψιά του.

Δεν είναι, επίσης, τυχαίο που η δεύτερη σύζυγος του πρώην αντικαγκελάριου τον εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του βίντεο από δύο γερμανικά ΜΜΕ παίρνοντας μαζί και τον μόλις πέντε μηνών γιο τους.