Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τον Ιούνιο την Ιταλία και την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020 και Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τα δύο παιχνίδια, με τις τιμές να ξεκινούν από 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της στα προκριματικά του EURO 2020, εναντίον της Ιταλίας (Σάββατο 8 Ιουνίου, 21:45, ΟΑΚΑ) και της Αρμενίας (Τρίτη 11 Ιουνίου, 21:45, ΟΑΚΑ), θα δώσει η Εθνική Ομάδα και οι διεθνείς σάς περιμένουν δίπλα τους!

Μετά τη νίκη στο Λιχτενστάιν και την ισοπαλία στην Βοσνία, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Ιταλία και την Αρμενία, για να κλείσουν αήττητοι την τρέχουσα σεζόν και να θέσουν τις βάσεις της επιστροφής σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης το καλοκαίρι του 2020.

Από σήμερα άρχισε η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής των European Qualifiers. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pame-ethniki.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Η Ομοσπονδία εκχωρεί τη δυνατότητα προνομιακής τιμής στα εισιτήρια του αγώνα με την Αρμενία για όσους φίλους και φίλες της «γαλανόλευκης» αγοράσουν ταυτόχρονα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι εναντίον της Ιταλίας και, στην ίδια θέση, για τον αγώνα εναντίον της Αρμενίας, στο εισιτήριο του δεύτερου ματς θα έχουν έκπτωση 50%.

Η έκπτωση ισχύει για τις θύρες 1, 5, 7, 9, 13, 35.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα πραγματοποιείται τις εξής ημέρες και ώρες:

Τρίτη 4 Ιουνίου – Παρασκευή 7 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00

Σάββατο 8 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα & Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

Κυριακή 9 Ιουνίου και Δευτέρα 10 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00

Τρίτη 11 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα & Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία και την Αρμενία είναι 10€, 15€ κα 20€.

Για τους μικρούς φίλους και φίλες της Εθνικής ηλικίας έως 17 ετών, θα εκδοθεί παιδικό εισιτήριο με έκπτωση έως 50%. Αν, δε, αγοραστεί παιδικό εισιτήριο στην ίδια θέση και για τους δύο αγώνες, ισχύει η επιπλέον έκπτωση 50% στο παιχνίδι μ την Αρμενία!

Η έκδοση παιδικού εισιτηρίου δεν είναι δυνατή διαδικτυακά.

Οδηγίες προς κατόχους εισιτηρίων

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους και μόνο.

Δεν επιτρέπεται να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

Για τους συγκεκριμένους αγώνες δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν εγκαίρως στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού.

Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.

Οι φίλοι και φίλες της Εθνικής με κινητικά προβλήματα, θα εισέλθουν από τη θύρα 13.