Ο επί μακρόν μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε την ανησυχία του για την ψυχική υγεία της 37χρονης σταρ λέγοντας ότι πιστεύει πως η τραγουδίστρια της ποπ ίσως δεν επιστρέψει στο Λας Βέγκας για τις παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει προσεχώς και ίσως ποτέ ξανά.

Ο Λάρι Ράντολφ σε δηλώσεις του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο για διασημότητες TMZ, στο περιοδικό Variety και στην εκπομπή Entertainment Tonight, είπε ότι η τραγουδίστρια έχει μήνες να του τηλεφωνήσει.

Ωστόσο ο μάνατζερ είπε στο ΤΜΖ: «Με την ιδιότητα του προσώπου που κατευθύνει την καριέρα της –με βάση την πληροφόρησή μας, εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μαζί της ενημερωθήκαμε σχετικά, και από όσα αποκόμισα, είναι σαφές σε εμένα ότι η Μπρίτνεϊ δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λας Βέγκας για τις παραστάσεις στο εγγύς μέλλον και ίσως ποτέ ξανά».

«Δεν θα την ήθελα στη δουλειά ξανά μέχρι αυτή να είναι έτοιμη, σωματικά, ψυχικά και ολόψυχα», πρόσθεσε ο μάνατζερ. «Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει, τότε δεν έχω ούτε την επιθυμία ούτε τη δυνατότητα να την κάνω να δουλέψει ξανά».

«Πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η Μπρίτνεϊ ήθελε να κάνει περιοδεία, μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Ήταν ενθουσιασμένη. Τώρα έχει μήνες να μου τηλεφωνήσει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να δώσει παραστάσεις τώρα», πρόσθεσε στο ΤΝΖ.

View this post on Instagram

???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

View this post on Instagram

Feels so good to be back on stage!!!! Thank you DC for an amazing start to the #PieceOfMe tour! ❤ ?: @kevinmazur

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει τη σιωπή της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε πρόσφατα στους θαυμαστές της μέσω του Instagram για να διαψεύσει επίμονες φήμες για την ψυχική της υγεία, από τις οποίες ορισμένες έκαναν λόγο για τον διά της βίας εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο. «Όλα πάνε καλά», έγραψε στους 22 εκατομμύρια ακολούθους της.

«Γεια! σε όλους. Ήθελα απλά να διαβεβαιώσω όσους από εσάς που ανησυχούν για εμένα», εξηγεί η 37χρονη τραγουδίστρια σε σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Η οικογένειά μου πέρασε πολύ άγχος και αγωνία πρόσφατα, συνεπώς χρειαζόμουν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα».

«Η κατάστασή μου είναι ιδιαίτερη αλλά ορκίζομαι ότι κάνω ό,τι το καλύτερο επί του παρόντος», γράφει η τραγουδίστρια χωρίς να κάνει ειδική αναφορά στις φήμες για την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η Σπίαρς συνοδευόταν από ένα κείμενο στο οποίο εξέφραζε αγανάκτηση για «όλα αυτά τα τρελά πράγματα που λένε» για εκείνη και κατήγγειλε τις απειλές θανάτου κατά μελών της οικογένειάς της.

View this post on Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment ??? You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤❤❤

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on