Ο Διαγόρας Ρόδου ηττήθηκε εκτός έδρας από την Καλαμάτα με 2-1 στην παράταση (1-0 κανονική διάρκεια), ωστόσο το γκολ που πέτυχε στο 110′ ήταν αρκετό ώστε να του χαρίσει την άνοδο στην Football League.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε δίχως κάποια μεγάλη φάση και τον Διαγόρα να κρατάει την άνοδο στα χέρια του στην ανάπαυλα και την Καλαμάτα να αναζητεί το γκολ ώστε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το τέρμα που χρειάζονταν στο 48ο λεπτό, με τον Γιονδή, ο οποίος όμως δευτερόλεπτα μετά αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο, η Καλάματα συνέχισε να πιέζει, ψάχνοντας το 2ο γκολ που θα της έδινε την άνοδο. Αυτό δεν ήρθε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν σκορ ανόδου. Στο 110′ ο Μπουρλάκης με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, με την Καλαμάτα όμως τελικά να παίρνει τη νίκη με γκολ του Λεβέντη στο 120′ το οποίο όμως δεν αρκούσε, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» ήθελε και τρίτο τέρμα που δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας με το εκτός έδρας γκολ να πάρει την άνοδο στη Football League.