Συνέντευξη μέσω Skype στην αλβανική τηλεόραση έδωσε προ δύο ημερών ο φερόμενος ως αρχηγός της «αλβανικής μαφίας» και κατηγορούμενος για σωρεία εγκληματικών ενεργειών. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του εφέτη ειδικού ανακριτή Ε. Νικόπουλου.

Η συνέντευξη του Αλβανού ποινικού στον τηλεοπτικό σταθμό της γειτονικής χώρας, μέσα από το κελί του έγινε τη στιγμή που υποτίθεται ότι είναι σε στενό «κλοιό» από τους υπευθύνους του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να μην συνεχίσει τις ύποπτες συνεννοήσεις του και να περιορισθεί η δράση του.
Αντιθέτως ο Αλβανός ποινικός που έχει κατηγορηθεί κι ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχ.  Ζαφειρόπουλου μιλά, με χαρακτηριστική άνεση μέσα από το κελί του ισχυριζόμενος ότι είναι θύμα… πολιτικής δίωξης και ότι αποτελεί «δείγμα του τρόπου με τον οποίο σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς στην Ελλάδα».
Με τον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό να μεταφέρει ότι «ο εν λόγω κρατούμενος  είναι ένας από τους 1670 Αλβανούς καταδίκους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί ούτε από την Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ούτε από άλλους εκπροσώπους του αλβανικού κράτους»!
Καθ’ ότι η αδυναμία των υπευθύνων, των αρμόδιων κυβερνητικών υπηρεσιών να ελέγξουν επικίνδυνους κρατουμένους, στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγεί μέχρι και σε  προσπάθειες πολιτικοποίησης των υποθέσεων τους και να εμφανίζονται θύματα ρατσισμού των Ελλήνων κλπ.

Ανάμεσα στα άλλα ο 43χρονος Αλβανός ποινικός που θεωρείται ένα από τα ηγετικά μέλη της «αλβανικής μαφίας»  –σύμφωνα με την ΕΛΑΣ – η οποία έχει προχωρήσει  σε σωρεία εγκληματικών επιθέσεων εντός κι εκτός   φυλακών, στη συνέντευξη του δήλωσε «ζητάω βοήθεια από εσάς ως εκπρόσωπος του ελεύθερου λόγου και των δικαιωμάτων μας ως άνθρωποι.

Για κακή μας τύχη μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν έναν προς έναν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο για να μάθουμε την αλήθεια. Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα τρομερά γεγονότα; Που δεν μας εξηγεί κανεις; Αλλά συνεχίζουν να κρύβουν τα στοιχεία και να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Γι αυτό απευθύνομαι σε εσας γιατί εδώ δεν βρίσκουμε δικαιοσύνη.

Ζητάω από το αλβανικό κρατος να με βοηθήσει γιατί μου γίνονται πολλες αδικιες. Ζητάω το δικαστήριο το οποίο συνεχίζεται στο δικαστήριο στη Λουκαρεως στην Αθήνα στις 21  Μαίου 2019 να αλλάξει την σύνθεση  δικαστηρίου(…)  γιατί είμαι χωρις δικηγόρο και μου έχουν αποδώσει  και μια καινουρια κατηγορία για ομάδα στην οποία δεν έχω καμία σχέσηΖητάω να έρθετε και να δείτε από κοντά πως σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανους. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου αλλά όλων των Αλβανών στην Ελλάδα. Και άλλη μια φορά σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από