Η Τάμτα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision για να πραγματοποιήσει την πρώτη πρόβα για το τραγούδι Replay, με το οποίο θα εκπροσωπήσει στον φετινό μουσικό διαγωνισκό την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια ήταν αυτή που έκανε ποδαρικό στη σκηνή, καθώς ήταν η πρώτη που έκανε τεχνική πρόβα στο Τελ Αβίβ.

Από τα πλάνα που ανέβηκαν στο Instagram, η Τάμτα εμφανίζεται με ψηλοτάκουνα, ανάμεσα σε τέσσερις χορευτές. Πίσω τους οι led οθόνες δημιουργούν εντυπωσιακά ρεφρέν, ενώ στο replay, γίνονται κάποια σκηνοθετικά τρικ και φαίνεται να παρακολουθούμε το τραγούδι σε επανάληψη.

Στη συνέχεια, η EBU ανέβασε το πρώτο επίσημο βίντεο κι από εκεί πήραμε μία καλύτερη γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε τη βραδιά του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision…

Πυρετώδεις προετοιμασίες

Με σκηνοθέτη και καλλιτεχνική επιμελήτρια την, Sacha Jean Baptiste, η οποία κρύβεται πίσω και από την επιτυχία του περσινού Fuego, η εκρηκτική χορογραφία της στην εμφάνιση της Τάμτα, αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό και τους τηλεθεατές της Eurovion.

Χορογράφος είναι η Αμερικανίδα χορεύτρια/χορογράφος, Chali Jennings, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Σάκης Ρουβάς. Η Jennings είναι εκείνη που έδωσε την περσινή σέξι χορογραφία στην Ελένη Φουρέιρα.

Το σκηνικό προβλέπεται φαντασμαγορικό με πολλές οθόνες και γραφικά να συνοδεύουν την Τάμτα στο τραγούδι. Δίπλα της επίσης θα βρίσκονται και τέσσερα αγόρια χορευτές, με καταγωγή από την Σουηδία, που αναμένονται να ξετρελάνουν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Έτσι λοιπόν ο Lamin, o Kenny, o Nicklas και ο Benjamin ήδη έχουν τελειοποιήσει την χορογραφία τους και μαζί με έναν ακόμα άνδρα στα φωνητικά θα είναι η τελική εξάδα της Κυπριακής συμμετοχής.

Η συνέχεια επί σκηνής…

View this post on Instagram

I want to take a minute here to THANK YOU ALL for the warmest reception of «Replay» I could possibly think on the premiere of the song! That was sick… I am excited and eager for this journey and I want you all on board. Keep sending us your feedback (good and bad ?)! A big thank you to the director of the clip @giannis_michelopoulos and all the crew of the video clip. A big thank you to (Alex P) @alexpmusic_ , @iamteddysky (Teddy Sky), @victorysvensson (Viktor Svensson), @albinnedler (Albin Nedler) and @iambonn (Kristoffer Fogelmark) for the killer song and of course my record label @minosemi_official and management company @erodios_live . Special thanks to these beautiful people for making the video even more beautiful ? @tasosxiarcho Art Director @annatsakouridou @anastasiagiouvanaki @constantine.stergiou @hercules0 #replay #Teamreplay #eurovision #eurovision2019 #ESCcy #ESC2019 #eurovisionsongcontest #daretodream #telaviv #rik #Cyprus #Greece #Georgia

A post shared by Tamta (@officialtamta) on